Advies

De adviseur die  maakt !

Advies

Als je MaAkers inschakelt, weet je zeker dat je een concreet product in handen krijgt waar je direct mee aan de slag kan!

Als wij jou advies geven en een product voor je maken, werken wij globaal volgens de volgende stappen:

1. Analyse en voorstel product

Wij gaan graag eerst met je een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan over een idee of vraagstuk waar je een product voor wilt laten ontwikkelen. Wij schetsen een eerste idee of richting. In een vervolggesprek gaan we daarop door en werken het verder uit. Deze stap sluiten wij af met een voorstel voor een product.

2. Ontwerp en productie

Na jouw akkoord op het voorstel gaan wij aan de slag met het ontwerp. In onze MaAkers ontwerpstudio ontwikkelen wij een aantal prototypes die wij vervolgens met je bespreken om te zien wat aansluit bij jouw verwachtingen. 

Als wij het over het ontwerp eens zijn, gaan wij over tot productie. In principe doet MaAkers de productie zelf. Bij grote aantallen of minder reguliere formaten/materialen werken wij samen met productiebedrijven in ons netwerk. Deze stap sluiten wij af met de levering van een product dat je meteen kan gebruiken.

3. Implementatie

Het kan zijn dat je graag wilt dat MaAkers je verder helpt bij de implementatie van een product. Dat kan.

Wij gaan dan met je in gesprek en bepalen gezamenlijk waar je ondersteuning bij nodig hebt.

 

MaAkers ontwerpstudio en productie

Binnen onze eigen ontwerpstudio maken we gebruik van digitale en analoge ontwerptechnieken. Hiermee kunnen wij goed passende beelden creëren voor jouw product. Ook beschikken we over een grafische printer met hoogwaardige afdrukkwaliteit op allerlei materiaal en in allerlei formaten. 

Materialen die MaAkers gebruikt zijn onder andere: hout, diverse soorten plaatmateriaal, diverse soorten folies (zelfklevend, beschrijfbaar, magnetisch, statisch), karton en papier.

Daarnaast hebben we apparatuur om te stansen en te snijden. 

Jouw product kan in verschillende stijlen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld een meer ambachtelijke look waarbij gebruik wordt gemaakt van zelfontworpen sjablonen en spuittechnieken of juist een meer strakkere look via digitale ontwerptechnieken waarbij afbeeldingen op folie worden gedrukt.

Neem via het contactformulier contact met ons op.

Neem contact met ons op

5 + 15 =